CRH u Srbiji menja ime u Moravacem

Kompanija CRH u Srbiji, sa sedištem u Popovcu, promenila je svoje ime i logotip. Novo ime je Moravacem, i ono će zvanično važiti od 5. aprila.

I sa novim imenom i brendom, kompanija ostaje članica CRH, vodeće globalne grupe za proizvodnju građevinskih materijala.

Odabir imena Moravacem govori o našem poštovanju domaćih vrednosti, zakona, poslovne etike, ali i obrazovanih, stručnih i marljivih ljudi iz Srbije.

Ponosni smo na svoje korene i istoriju popovačke cementare dugu više od 100 godina. Ne smeta nam da svoju prošlost prihvatimo kao čvrst temelj za izgradnju velike budućnosti.

Sa druge strane, CRH je ime naše matične kompanije sa sedištem u Irskoj. Iskoristićemo mogućnost što smo deo jedne veoma uspešne globalne porodice da sa njom podelimo svoja znanja, inovacije, iskustva i dobre prakse.

Promenom imena i logotipa kompanije mi ne menjamo naše glavne prioritete: pružanje izuzetnih proizvoda i usluga za naše kupce, pružanje sjajnih mogućnosti za napredovanje u karijeri našim ljudima, obezbeđivanje najviših standarda odgovornog postupanja u pogledu zdravlja, bezbednosti i zaštite životne sredine i davanje pozitivnog doprinosa našim lokalnim zajednicama.

Takođe, promenom imena i logotipa kompanije ne menja se naša saradnja sa ključnim partnerima, kao ni poslovanje koje nastavlja da se odvija redovnim tokom.

Comments are closed.